Miután a srácok sniccerrel kihámozták magukat passzentos narancsmezeikből, mikrofonvégre kapódtak. Lássuk, hogyan értékelte a Szeretve Gyűlölt, a Drágaság és a Jéghűvös Kapitány a tegnap történteket.

Eriksson: Több helyzetünk volt, mint az ellenfélnek, és annak is örülök, ahogy játszottunk. Egy pont sajnos kevesebb, mint három, de nem rossz. Portugália kiváló csapat. Kissé óvatosan kezdtünk, de ha vehemens támadásba lendülünk, az olyan játékosok, mint Ronaldo vagy Deco, azonnal büntetnek. Márpedig az első meccsen nem szabad extra rizikót vállalni. A maradék időben viszont láthattunk szép játékot is. Tegnap este beszéltem Didier-vel, aki jobban szeretett volna a kispadon kezdeni. Azt mondta: "Boss, ha szükség lesz rám, készen állok". Sem én, sem az orvos nem kényszerítettük, pályára akart lépni, és egyszerűen csak bejelentette, "készen állok".

Drogba: Igen, elégedett vagyok a mai teljesítményünkkel. Annak ellenére, hogy Portugália veszélyes csapat, szerezni tudtunk egy pontot. De azt is megmutattuk, hogy szép dolgokra is képesek vagyunk. Mostantól a brazilok elleni meccsre koncentrálunk. Most még volt mitől félnem fizikálisan, és ha 1% kétségem is van, a kispadon a helyem. Tegnap este hoztam meg ezt a döntést, az edzőnkkel konzultálva.

Kolo Touré: Nehéz betalálni egy olyan csapat kapujába, mint amilyen Portugália. Brazíliával szemben még keményebben kell majd védekeznünk, még jobban. De még minden ütőkártyát a kezünkben tartunk, ami a továbbjutáshoz kell. Ha sikerülne úgy küzdenünk, mint ma tettük, és még be is találunk, az nem lenne rossz.

Forrás: AFP, L'Équipe.

(Én nem nyúlnék ahhoz a pacsulis testhez, de hát Didier mindig is bátor, elszánt ember volt.)

2 komment

Címkék: portugália drogba eriksson döntetlen kolo touré

A bejegyzés trackback címe:

https://blackmagic.blog.hu/api/trackback/id/tr92085674

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sipirc 2010.06.16. 15:49:06

mi az, hogy az nem lenne rossz? csak az az egy lehetoseg van, hogy betalal az ellenfel kapujaba es a sajatjaba meg nem engedi be. a mihez tartas veget, csak ennyit kernek ezektol a szep termetü legenyektol, ugyanis ok a VB favoritjaim

Pikszi · http://afeketezongora.blogspot.com/ 2010.06.16. 16:06:26

@Sipirc: Szerintem csak ez a Kolo gyerek nem az a default virágoskedvű.
De persze hajrá, szép termetű legények!
süti beállítások módosítása