Miféle focináció lenne az Elefántoké, ha nem lenne popzeneileg előadott himnusza? Az Elefántok zászlólobogtatásra kevésbé, könnyed hétvégi fenékrázásra annál inkább alkalmas afrikai-karibi árenbí himnusza természetesen azt a címet viseli, hogy NYERNI FOGUNK (On va gagner), és egy sikerei kezdetén lévő ifjú elefántcsontparti előadóhölgy, Teeyah nevéhez fűződik, alább látható nemzeti színekbe göngyölve.

Ahogy az a klipből is kitetszik, az afrikai klipkészítők sokat tanultak kaliforniai társaiktól. Megfelelő helyeken beékelték a csini táncoslányokat és a szivarozó reppereket, miközben valahogy azért mégse lett az egésznek súlyos pénz- és gangstaszaga.

 Szóval 'onvaganyé', danolászhatjuk szívünkre tett kézzel, mert (ahogy a filozofikus szöveg is mondja), "ha veszítünk is, a büszkeségünket és a szenvedélyünket nem veszítjük el".

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: himnusz elefántok teeyah

A bejegyzés trackback címe:

https://blackmagic.blog.hu/api/trackback/id/tr662093475

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mindennek vége: a vuvuzela elérte a Hitler videókat 2010.06.19. 14:53:04

Ahogy a nőideál változását legjobban a James Bond filmek nőin lehet követni, úgy kezdik A bukás Hitler-videó átiratok a közt érdeklő ügyeket dokumentálni. A sokakat idegesítő vuvuzelák is bekerültek A bukás átirat-folklórba. Az első videón Fegelein hoz...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása