Gipszi King

2010.06.07. 09:57 Pikszi

Felharsant szívünkben az Elefántok ősi harci éneke ("nem vagyunk már rabok, fogva,/ gyógyul az isteni Drogba" stb.), mikor megtudtuk, hogy Didó nem csak hogy sikeresen átesett a műtéten, de ma már csatlakozik búsan árválkodó válogatotti haverjaihoz (a 'Totti' név puszta véletlenségből került a mondatba, legközelebb kifigyeljük az elkényeztetett kcsgk ilyetén bekúszását), hogy szemének sugarával plántáljon erőt a lábakba, amikor is azok Lausanne csapatával szemben lődösik a lasztit, barátságosan.

Rögtön lehet látni, hogy a mellékelt fotón melyik az elefántcsontparti szövetség alelnöke, és melyik a henye kommunikációs vezető. (Persze, hogy a pocakos a sportember.)

 

Az elefántkölykök 9-én utaznak Dél-Afrikába, hogy ott a Johannesburgtól 40 percnyi kocsikázásra található, afrikai puritanizmusról és mértékletességről tanúskodó konferenciaviskóban szállást vegyenek.

Egy kis illusztráció a Riverside hotel nyújtotta spártai körülményekről:

 

 

1 komment

Címkék: drogba törés johannesburg barátságos riverside

A bejegyzés trackback címe:

https://blackmagic.blog.hu/api/trackback/id/tr392062247

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása