Sic!, igen, direktbe írtam rövid u-val, merkülönben nem robbant volna a dinamitszerű poén, rím, rímpoén stb.

Ha bárki bármilyen rendszert keresne az Elefántok bemutatásában, a Sötét Ló stábja előre figyelmezteti: ne tegye, inkább makramézzon, nézzen tévét, gyámolítson árvákat. Yaya "Nemkezeztemazinterellen" Touré azért esett útba, mert példamutatóan vitézkedett a hétvégi Barcelona-Valladolid ÖSSZECSAPÁSON (nagybetűvel jelöljük a kommentátorkliséket, lesz mindjárt gránátvörös-kékek is, ne aggódjék a kedves szurkoló), amelynek diadalmas 4:0-ja, mint nyilván minden szakértő (= mindenki) tudja, első helyet ért a KATALÁN csapatnak a végső BAJNOKI TABELLÁN.

A magát a középpálya jobb szélén mutató fekete fiú 2 ügyi gólpasszt is adott az argentin CSATÁRZSENInek.

Lássuk a bejátszást!

A figyelemre méltó (többszöri igenlést mímelő) keresztnévvel bíró Touré gyerek (1983) csak egy a Touré család 3 focista kölkéből. Bátyja, kinek nevét minden bizonnyal az ismert szláv körtánc ihlette (Kolo) a Manchester City kapitánya, hátvéd, öccse, Ibrahim pedig a szír bajnokság fénylő félholdja.

Yaya ügynöke, Dimitrij Szeljuk meglehetősen spontán sáfárkodott a fekete fiú ("az új Patrick Vieira", suttogják az alagsorokban és játékoskijárókban) aranylábával. A srác megjárta Görögöt, Ukránt (Donyeck Metál Úr), Belgát, mígnem a GRÁNÁTVÖRÖS-KÉKEKnél (én szóltam) kötött ki 2007-ben, amikor is az öltönyös szenyorok 9 millió ojrós aktatáskát hagytak a kapucsengő alatt.

Guardiola országlása a szomorúság setét árnyát borította Elefántcsontpart ében sarjára, mivel a tonzúrásodó edzőkrapek Busquets bátyót favorizálta Yaya, a védelemben is OROSZLÁNRÉSZT VÁLLALÓ középpályás ellenében. A mi nyers fekete gyémántunk azonban visszaverekedte magát a keretbe!

A pletykák szárnysuhogása mégis egyre hangosabb, szóval Yayuska a következő szezonban a Milan, a Manchester City, az Everton, de legvalószínűbb módon az Arsenal csapatát fogja technikát és erőt egyesítő játékával erősíteni.

6 komment

Címkék: barcelona messi arsenal olimpiakosz valladolid yaya touré donyeck metallur

A bejegyzés trackback címe:

https://blackmagic.blog.hu/api/trackback/id/tr62015335

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Styxx 2010.05.19. 13:54:07

"Yaya "Nemkezeztemazinterellen" Touré " :-)))

Mondhatni, hogy a yacouba-magyar nyelvrokonság perdöntő bizonyítékára bukkantál?

Te Pikszi, miért nem raksz ki valami ütős fejlécet?
A többi ficivébé-fan blogot orrba-szájba hatpofára promózzák az Indexen, lehet, hogy a tiédet is csak egy pofás külcsín választja el a giga példányszámtól?

Pikszi · http://afeketezongora.blogspot.com/ 2010.05.19. 14:19:33

@Styxx: Yacoube? Azmiaz?

Kérdéseddel rendkívül kellemetlen pontra tapintottál, ugyanis az indexes srácok hétvégére, aztán ma délelőttre ígértek egységes dizájnverziót ERRE a blogra is, illetve (ahogy minden vébéblogger) én is folyamatosan jelentem az új posztjaimat, de látod...

A szokásos bőrszínre és nemre irányuló diszkriminációról van itt ugye szó, kedves nézőink, stábunk hamarosan kivonul a parlament elé, ledönti a virágládákat, elefántvérbe mártott kardot hordoz körbe stb., stb.

Styxx 2010.05.19. 14:25:27

@Pikszi:
Hát kegyed nem a yacoubemagyar nyelvrokonság híve?

Indexes fiúk, húzzatok bele. Pikszikém, hagyjuk ezt a hátrányos helyzetű mellébeszélést.

Csak nem gondolod, hogy pusztán ezért hanyagolnak, mert áttelepült, leszbikus, HIV pozitív néger nő vagy?:-)

Pikszi · http://afeketezongora.blogspot.com/ 2010.05.19. 14:59:24

@Styxx: Na jó, egy részét visszaszívom, Index címlap megvót.
De a diszkrimináció gombafelhős gyanúja még mindig fennen lebeg - Hajrá, Szerbiának sincs dizájnja, márpedig ugyanabból a városból származunk... Összeesküvés savanyú szaga a levegőben!

Pikszi · http://afeketezongora.blogspot.com/ 2010.05.20. 12:51:02

@1sx: Hű, ez jó, kösz. Faragok is Salomonból egy posztot mingyár.
süti beállítások módosítása