A félreértések elkerülése végett leszögezem:

Kevin-Prince (az ilyen szülői névadásoktól mentsen meg mindenkit a futball jézusa... Prince? Mégis mire gondoltak? Diamonds and Pearls?) Boateng NEM elefántcsontparti!

Hanem, minő pikantéria, bizony berlini születésű kis kócos, 7 éves korától a Herthában RÚGTA A BŐRT (célom a soronkénti 25 futballközhely elérése), úgyhogy bizonyára szakszerű németséggel üvöltötte csatakiáltás gyanánt, hogy "részleges Achillesín-szakadáááás!" ('ein Riss des Innenbandes und ein Teilriss des Syndesmose-Bandes im Sprunggeleeeeeenk!'), amikor beleszállt a máskülönben nem túl szimpó Ballackba. Akit persze ezúton is sajnálunk.

Szóval Boateng ghánai válogatott. Egy Elefánt ugyanis nem mészárolja le előre megfontolt szándékkal a csoportellenfél főhercegét - ő csak és kizárólag szívből és szügymélyi indulatból tesz ilyet! Majd meglátják önök is, kedves nézőink!

Szólj hozzá!

Címkék: ghána achilles ballack boateng

A bejegyzés trackback címe:

https://blackmagic.blog.hu/api/trackback/id/tr602012326

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása