Ó, azok az "Aranyos Elefántbébik"!, hogy a Geszti-féle módszerrel tréfáljak.

Bizony, az európai válogatott csapatok már nyakukban érezhetik a fekete fiúk forró leheletét, ami igen kellemetlen lehet, fogkrémgyárak reklámajánlatait postafiókcímen fogadom. Tegnap ugyanis az Elefántok csapata diadalmaskodott Toulonban, a hagyományos Reménységek Tornáján, amelyen 8 meghívott U21-es nemzeti tizenegy szokott egymásnak ugrani, és ahol '78-ban Magyarország is bajnok volt. Az elefántfiúkák a döntőben Dánia válogatottját verték 3:2 arányban. A torna legjobb játékosának az Angers-ben játszó kiskócost, Déblé Szergejt kiáltották ki, balról a második.

A résztvevő csapatok kiválogatásának mechanizmusáról stábunknak halvány gőze sincs, de hogy Katar fiainak részvételében a keleti karvalytőke is keze (karma? karmája? további Geszti-tiszteletkörök, igen) is benne van, afelől kevés a kétségünk. További csapatok helyezési sorrendben: Franciaország (3.), Chile, Kolumbia, Katar, Oroszország, Japán.

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://blackmagic.blog.hu/api/trackback/id/tr642037845

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása