Elfiék tegnap befutottak Dél-Afrikába (pontosan az Oliver Thambo reptérre - ki lehet ez, Dél-Afrika szentistvánja?), tehát ha mást nem, a helyi ételkülönlegességeket és emberrablási know-how-kat már tanulmányozhatják.

A lakni kiszemelt, már emlegetett vityilló, a Johannesburg és Pretoria közt félúton felhúzott Riverside kuckó fejesei haptákban állva fogadták a fiúkat, alig megállva, hogy meg ne tapogassák Drogba valamely porcikáját. (Didi megfelelő ütemben javul, bár a fekete szalag a karján sajnos még mindig nem a kakaóvész nemzeti gyásznapjára utal.)

A megfelelő pillanatban előugrott egy zulu tánccsoport meg egy kórus. El tudjuk képzelni, Kolo Touré mit érzett ennek hatására!

Szeretve Gyűlöltünk gyorsan munkára fogta a fiúkat. A fél 5-től 7-ig lezavart edzést (George Thabe stadion, Sharpeville*) nem kevesebb, mint 2000 helyi süvölvény bámulta.

*Idén volt 50. évfordulója a sharpeville-i mészárlásnak, amikor rendőrök tüzet nyitottak a tüntető feketék tömegére, 69 ember halálát okozva.

1 komment · 1 trackback

Címkék: edzés pretoria johannesburg érkezés riverside

A bejegyzés trackback címe:

https://blackmagic.blog.hu/api/trackback/id/tr882074078

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Labdarúgó világbajnokság (aka Foci VB) 2010.06.11. 16:17:52

A labdarúgás a földgolyóbis legnépszerűbb játéka, amit annak köszönhet, hogy csak bogyó kell hozzá - amiről jól tudjuk miképp készül -, meg egy placc, ahol rúgni lehet. Erre utal az elnevezése is, bár amerikaiul soccernek hívják, am...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása