Húspiaci Hírmondó

2010.06.16. 18:12 Pikszi

Miközben a vébé nyomása okán majd szétpattannak a játékosok ideghúrjai (részletes információ ld. Dolly Roll), a kőszívű klubelnökök napernyővel sétafikálnak a játékosok rabszolgapiacán, és vizslatják a fogakat, combizmokat, meg hát a fejbenottvanás képességét.

Joan Laporta, a legfőbb katalán komendador a mai lapokban éppen azt bizonygatta, hogy Yaya Touré barcás mezét már elárverezték a szegénysorsú partjelzők javára, kabalaelefántját pedig Louis Vuitton-bőrönbe csomagolva küldték át a tengeren, egyenesen Manchester Citybe, ahol a srác bátyjának, Kolónak a Diego nevű gömbölyded komornyikja megy ki majd érte a postára. Tévedésből a maffiafejű brazil válogatott Dani Alves képeslapgyűjteményét is elpostázták, de aztán rájöttek, hogy nem is tévedésből.

Az öltöző két felszabadult szekrénye éppen csak elég lesz Cesc Fabregas kombinéi számára, akinek az árát 45 millió euróban szabta meg a Barca, és Arzén legyen a talpán, akiből ennek hallatára nem bújik ki a Dagobert bácsi.

8 komment

Címkék: barcelona dani manchester city alves fabregas yaya

A bejegyzés trackback címe:

https://blackmagic.blog.hu/api/trackback/id/tr502086821

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

casaubon 2010.06.16. 20:20:47

Alvest nem fogják eladni, Rossell nem őrült meg (új elnök van :)).

Tourét viszont sajnálom, szerintem ő most a világ egyik legjobb védekező középpályása, ráadásul összjátékban is jó, így még támadásban is használható.

és továbbra is nagyon bízom abban, hogy nem Spanyolország-Elefántcsontpart lesz a 16 között, hanem mindkét csapat sokkal tovább jut :)

Pikszi · http://afeketezongora.blogspot.com/ 2010.06.16. 20:35:04

@casaubon: Biztosan nehéz leszokni arról, hogy az ember elnökként nyilatkozgasson.:) (A manchesteri eladásokról Laporta beszélt, Fabregasról meg az új fiú, legalábbis a brit lapok szerint.)

Azt figyeltem meg, az elefántcsontparti tehetségek hő vágya általában francia ugródeszkával angol csapathoz kerülni.

A reményekben pedig nyilván osztozom.:)

Maqus · http://oposszum.hu 2010.06.17. 00:28:20

Ja, én is, igazából nem is szeretem a focit, csak a blogok miatt nézem a VB-t.

Maqus · http://oposszum.hu 2010.06.17. 00:38:24

És ha már VB meg Dolly Roll, ez épp ma reggel jutott az eszembe, kihagyhatatlan: www.indavideo.hu/video/Mexiko__Zene__Dolly_Roll

Annak idején a szöveg kb. felét nem értettem, most már csak úgy a 10%-át.

Pikszi · http://afeketezongora.blogspot.com/ 2010.06.17. 01:08:02

@Anaximandrosz: Volt egy Antigoné nevű barátnőm, ő is ugyanezt mondta.
Aztán tényleg behalt.

Miért nem bírjátok ti, hellének, dráma nélkül?!

Pikszi · http://afeketezongora.blogspot.com/ 2010.06.17. 01:14:21

@Maqus: Ennek a remek szerzeménynek a refrénjére sajnos én is igen élénken emlékszem. Csak több évnyi szolfézsképzéssel sikerült helyreállítani a kárt, amit okozott.

Anaximandrosz · http://rehakles.blog.hu/ 2010.06.17. 10:55:32

@Pikszi: Eddigi szereplésünk is tragikus, meg van ez írva, mondjuk úgy szopoklész. Semmi vidámságra nincs okunk. Hogy a szégyentől vagy pirruszi győzelemben hunyunk el, az a kérdés csupán már.
süti beállítások módosítása