Didier, a kakaóbab

2010.05.26. 17:03 Pikszi

Szikrázó napfényt és tüdőszaggatóan friss alpesi levegőt kíván stábunk Elefántcsontoart szimpatizánsainak, színtől és egészségi állapottól függetlenül.

A svejci lankákon, mit lila tehenekkel oficiell és rendszeresen minőségbiztosítanak, már ott ropogtatja térdkalácsait a mi fekete fiaink szénkoszorúja is! A taktika gyenge láncszeme, a globális egyengyűlöletnek örvendő Sven-Göran a Genfi-tó környékén igyekszik védelmi potenciált verni elefanniékba, ami (szaktudását figyelembe véve) gyakorlatilag heveny kaszáló mozdulatokat jelent Cecilia Ronaldo és Robinho achillese magasságában. (Mindeközben angol újságírók kukkolják őket bőszen, akik vélhetően még a West-Enden ragasztottak Eriksson cipőtalpára nyomkövetőt.)

Apropó, magasság. Egy rakás eredeti gondolkodású szakvezetőhöz hasonlóan a csonti főnökség azért vezérelte a fiúkat a síkmagyar tüdőnek csomolungmai magasságokba, mert a dél-afrikán vébéhelyszínekből kilenc a tengerszint feletti 1300 m-t is meghaladó földeken található, a johannesburgi döntő pedig égbenyúló 1750 m-ével provokál.

Az Elefántok főcsokimikulásai (van ám ilyen, konkrétan Kaba Kone generálmanagger) odanyilatkoztak, hogy semmiféle (remélhetőleg csak anyagi) áldozattól nem riadnak vissza, hogy fiaik kellemdúsan készülhessenek a világversenyre. Mint mondotta, a foci az ország fő exportcikke, ami "az elefántcsontparti kakaó helyébe lépett".

Egy korábbi felvétel, ahogy a kölkök vihogósan edzegetnek.

5 komment

Címkék: focivébé vb edzés svájc drogba kakaó johannesburg 2010 eriksson genf

A bejegyzés trackback címe:

https://blackmagic.blog.hu/api/trackback/id/tr562033338

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Styxx 2010.05.26. 17:55:01

Cecilia Ronaldo.:-)) Na ezért már megérte ide jönni. Imádom, amikor a csajok fúrják egymást:-)
Sajnos(?) nem vagyok melegpornó-fogyasztó (mondhatni melepornó-buzi, ha az nem lenne paradoxon) de lefogadom, hogy napjaink gay felnőtt filmjeiben kultikus hősök a C. Ronaldo hasonmások.

2010.05.26. 19:04:20

a poszt címén jót mulattam

DartagnanX 2010.05.26. 21:53:04

Na, engem lebasznak Christiana Ronaldo miatt, téged meg megdicsérnek Cecilia miatt.
Igazságtalan a világ.
Egyébként örülök, hogy Szvenjöran képességeiről megegyezik a véleményünk.
Hajrá Brazilok! Hamarosan kakaó lesz a vacsora.

Pikszi · http://afeketezongora.blogspot.com/ 2010.05.27. 09:43:50

Csak oda ne kozmáljanak azok a copacabanai koktélokon hízlalt nyálmirigyeik... :)

@1sx: oké, úgy csinálnak, mintha.

@Styxx: "melegpornó-buzi", ez az igazgyöngy eddig hiányzott a szókincsemből, köszi.

@Balatony: részemről a hahota.
süti beállítások módosítása